Arbeidsvoorwaarden

Hieronder lees je de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn bij Ambulance Amsterdam.

Reiskosten

Je ontvangt maandelijks een reiskostenvergoeding. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de afstand woon-werk. De maximale vergoeding is gebaseerd op een enkele reisafstand van 50 kilometer (100 kilometer retour). Tevens krijg je ieder jaar de mogelijkheid om fiscale uitruil (belastingvoordeel) toe te passen. Dit betekent dat je een bedrag ontvangt ter hoogte van de fiscale kilometervergoeding in de vorm van een netto bedrag via de salarisbetaling. Tegelijkertijd wordt een bedrag ter hoogte van dit netto bedrag in mindering gebracht op de bruto eindejaarsuitkering. Het bedrag wat anders aan belasting zou zijn afgedragen is het voordeel voor de medewerker.

Verlof

Je krijgt 21,5 vakantiedagen en 35 PLB-uren per jaar bij een fulltime dienstverband.

Het Persoonlijk Levensfasebudget (PLB) biedt je de mogelijkheid een evenwichtige balans te vinden tussen werk en privé. Zo kunnen de uren gewoon gebruikt worden als vrije dagen (vakantie) maar je kan de uren ook omzetten in een budget voor persoonlijke ontwikkeling. In tegenstelling tot vakantie-uren, verjaren PLB-uren niet dus kan je ze bijvoorbeeld ook opsparen voor een lange reis.

Vakantietoeslag

Je krijgt jaarlijks een vakantietoeslag van 8,33% van je bruto jaarsalaris, deze toeslag wordt uitbetaald in de maand mei.

Eindejaarsuitkering

Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris, deze uitkering wordt uitbetaald in de maand december.

Fitnessregeling

Om sporten te stimuleren, biedt Ambulance Amsterdam haar medewerkers een fitnessbijdrage aan van €20,- netto per maand (bij een lidmaatschap van een sportvereniging) of €200,- netto op jaarbasis (als je zelf je conditie verbetert).

Personeelsvereniging

Tot slot hebben we een actieve en enthousiaste Personeelsvereniging waar je voor €3,50 per maand al lid van bent. Onze Personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes en (sportieve) activiteiten.

Veel van onze arbeidsvoorwaarden zijn ook terug te vinden in onze cao. Download de sector-cao Ambulancezorg.