Loopbaan

Bij ons krijg je geen baan, maar een loopbaan

Ambulance Amsterdam vindt het belangrijk dat haar medewerkers ervaren dat zij zinvol werk verrichten, maar ook dat zij groeien in hun werk. Wij bieden verschillende loopbaanpaden.

Welk pad jij volgt, hangt af van jouw talenten, individuele keuze en de mogelijkheden binnen de organisatie. Je kunt bij ons groeien door je competenties uit te breiden. Dit doen wij door leerkansen te creëren in de praktijk of op bepaalde thema’s binnen de organisatie. Je bent bijvoorbeeld lid van een projectgroep waarbij je invloed hebt op de besluitvorming van een specifiek thema binnen de organisatie.

Ben jij geïnteresseerd in een specifieke vorm van dienstverlening binnen de ambulancezorg? Dan bieden wij jou job verrijking. Je blijft werken als ambulanceverpleegkundige, maar biedt ook speciale zorgverlening. Je kunt hierbij denken aan PICU- of NICU-diensten, de Rapid Responder, het Special Operations Respons Team, het Hazard Area Response Team of het Mobiel Medisch Team. Hiervoor volg je speciale trainingen waardoor je specifieke theorie en vaardigheden ontwikkelt. Uiteindelijk breid je jouw kennis uit waardoor je breder inzetbaar bent en je werk gevarieerder wordt.

Beleef jij vreugde aan de groei van anderen? Dan zijn er mogelijkheden om als docent aan de slag te gaan. Hierbij kun je denken aan rollen zoals docent-opleiden of rij-instructeur.

Wil jij een bijdrage leveren aan de realisatie van organisatiedoelstellingen en heb jij het talent om onze medewerkers te beïnvloeden door een coachende stijl van leidinggeven? Dan is een leidinggevende positie wellicht voor jou weggelegd.

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn voor Ambulance Amsterdam belangrijk. Duurzame inzetbaarheid is daarom een thema dat hoog op de agenda staat. Een leeftijdsgebonden personeelsbeleid is hier onderdeel van.