Management Development

Running the business & changing the business

Wil jij als professional een bijdrage leveren aan de individuele gezondheidswinst van onze patiënten of wil je ervoor zorgen dat bepaalde processen geolied lopen binnen de organisatie? Dit kan! Wij hebben regelmatig vacatures voor management of staffuncties.

Als manager in het primaire proces zorg jij ervoor dat medewerkers voldoende gefaciliteerd worden in het uitvoeren van hun werkzaamheden en dat zij gelukkig zijn in het werk wat zij doen. Je speelt een belangrijke rol in hun loopbaan, maar je vergeet ook de organisatiekant niet. Om als organisatie een toegevoegde waarde te blijven voor onze maatschappij is het soms nodig om te veranderen. Jij hebt een visie én oog voor verandering. Naast je managementrol ben je dus ook change agent.

Stafafdelingen vormen een belangrijk onderdeel van Ambulance Amsterdam. De professionals van deze afdelingen zorgen ervoor dat de organisatie excellent gefaciliteerd in uitvoering van de business. Als manager van een stafafdeling verwachten wij dat je medewerkers kunt motiveren en het werk uitdagend voor hen houdt. Je hebt visie en kijkt door een change bril waarbij je altijd voor ogen houdt welke waarde jouw afdeling toevoegt in de hele organisatie.

Als medewerker binnen de stafdienst ben jij waardevol door je ondersteuning aan de business, ook al ben je hier niet direct bij betrokken. Je werkt mee aan een afdelingsoverstijgend doel van Ambulance Amsterdam: het leveren van individuele gezondheidswinst aan patiënten.