Sollicitatieprocedure Medium Care Verpleegkundige/Medium Care Chauffeur

Binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature krijg je van ons een reactie. Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek kan je het volgende verwachten van de sollicitatieprocedure: 

Sollicitatiegesprek

De selectiecommissie is een vaste commissie bestaande uit een Teammanager, een Senior Medium Care Verpleegkundige of Senior Medium Care Chauffeur en een HR adviseur. Het selectiegesprek duurt ongeveer drie kwartier. Het is een wederzijdse kennismaking. De commissie stelt je vragen om een zo goed mogelijk beeld van jou te krijgen. Er is voor jou uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

Voor de chauffeursfunctie vragen we je om je identiteitsbewijs, C of C1-rijbewijs en mbo 3 diploma mee te nemen naar het gesprek. Voor de functie van verpleegkundige: neem je je verpleegkundige diploma‚Äôs, BIG-registratie, identiteitsbewijs en rijbewijs mee. 

Meerijdag

Na een positief sollicitatiegesprek ga je onder begeleiding een dag/avond meelopen op de Medium Care ambulance. Een eerste kennismaking met de praktijk en de vereiste kerncompetenties zijn dan aandachtspunten. Ook voor jezelf kun je nagaan of dit de baan is die bij je past. 

Voor de functie van Medium Care Verpleegkundige krijg je nog een gesprek met de adviseur Opleiden over omgaan met feedback en er wordt een casus voorgelegd. Voor de functie van Medium Care Chauffeur volgt nog een rijtest.  

Uitkomsten

In principe moeten de uitkomsten van alle onderdelen positief zijn om aangenomen te worden. De sollicitanten die tot deze selectie behoren worden uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. 

Indiensttreding & opleiding

Indiensttreding vindt plaats onder de voorwaarden van de cao Ambulancezorg. Je kunt de cao vinden op www.ambulancezorg.nl.

Referentiecheck-, vaccinatie- en VOG beleid

  • In het kader van de Wet Kwaliteit klachten en Geschillen in de zorg, verrichten wij een referentiecheck voor indiensttreding;
  • Je kunt een bewijs van vaccinaties overhandigen of je bent bereid de benodigde vaccinaties te ontvangen die relevant zijn voor de functie;
  • Je beschikt over een recent Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Let op: dit kun je pas doen op ons verzoek (digitaal met je DigiD).